3
1
σχόλια
233
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
20 χρόνια μετά. Ο Κ. Βήτα και ο Μ. Δέλτα σε μια live συναυλία
 
DOCTV.GR
30 Ιανουαρίου 2018
Δεκαετία ’90. Η ηλεκτρονική μουσική στην Ελλάδα αλλάζει για πάντα υπό τους ήχους των Στέρεο Νόβα. Τrip-hop και techno συνυπάρχουν σε κοινά πεντάγραμμα μαζί με την ambient. Μελωδίες και ρυθμοί ντυμένοι με ελληνικό στίχο που μιλά με ονειροτοπία κατευθείαν στην καρδιά. Οι Στέρεο Νόβα μας χαρίζουν Ασύρματους  Κόσμους, το Ταξίδι της Φάλαινας, τη Ντισκολάτα…

Μετά από πολύ καιρό μοναχικής μουσικής περιπλάνησης, ο Κωνσταντίνος Βήτα και ο Μιχάλης Δέλτα ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και οι Στέρεο Νόβα συναντιούνται και πάλι σε μια συναυλία στη σκηνή του Summer Nostos Festival που θα γίνει από 14 έως 26 Ιουνίου στο Ίδρυμα Νιάρχος.

«Μετά από πολλά χρόνια σκεφτήκαμε να δώσουμε μια ζωντανή συναυλία. Είναι μια καλή στιγμή, χρειάστηκε καιρός για να καταλάβουμε κάποια απλά πράγματα στη ζωή. Θέλουμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας μια ακόμη μουσική συναυλία, μια ανθολογία από όλα τα τραγούδια μας, τη σκάλα, την εστίαση όπως το μέτρημα από το μηδέν ως το άπειρο». Οι φήμες λένε ότι στο live θα ακούσουμε νέα κομμάτια των Σ.Ν. οι οποίοι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν καινούργιο υλικό.

Το Summer Nostos Festival είναι ένα πολυσυλλεκτικό διεθνές φεστιβάλ τέχνης και εκπαίδευσης, με ελεύθερη είσοδο. Για μια εβδομάδα κάθε Ιούνιο, μας προσκαλεί «να ταξιδέψουμε πίσω στα καλοκαίρια που αγαπήσαμε».Το SNFestival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Μετράμε ανάποδα τις μέρες και Δεν Αλλάζω Τα Ηχεία Μου. 
εμφάνιση σχολίων