0
1
σχόλια
206
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ

Συναυλίες, προβολές, πάρτι και εκθέσεις σε ένα 3ήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στην κοινωνική ισότητα

ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
9 Ιανουαρίου 2017
«Είσαι αγόρι ή κορίτσι, μια φράση που δεν μπορώ να αποσυνδέσω από τη ζωή μου, από την ημέρα που με θυμάμαι. Πριν καν ανακαλύψω ότι η φωνή μου ήταν πολύ μπάσα για το φύλο που μου αποδόθηκε κατά τη γέννηση μου, πριν καν ανακαλύψω “την έρημη χώρα ανάμεσα στα δυο φύλα” όπως υπέροχα την περιέγραψε η Ραντκλιφ Χολ, βρέθηκα παγιδευμένη στα 5 μου χρόνια στα χέρια ενός στρέιτ ζευγαριού που προσπαθούσε να μου βγάλει το μαγιό που φόραγα, για να δουν αν είμαι αγόρι ή κορίτσι!» - Μαρία Κατσικαδάκου (Maria Cyber), καλλιτεχνική διευθύντρια του Outview Festival και διοργανώτρια του GenderFest.

Το πρώτο GenderFest 2017 για τρεις μέρες φέρνει στο προσκήνιο θέματα και συζητήσεις που αφορούν στο φύλο, στη φυλή, στις τάξεις και τη θρησκεία. To φεστιβάλ αγκαλιάζει την ισότητα μέσα από συναυλίες, parties - dj sets, ταινίες αλλά και εκθέσεις φωτογραφίας, πάντα σε συνεργασία με το Outview, και με καλεσμένους όπως ο visual artist Del LaGrace Volcano, ο φωτογράφος Amos Mac και το καλλιτεχνικό δίδυμο Samania, που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ανακαλύψτε το πρόγραμμα του GenderFest 2017 εδώ.


Info: GenderFest 2017, 27-29 Ιανουαρίου, Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα) Τα-Φεστιβάλ, Μουσική, Κινηματογράφος, Κοινωνία, LGBT, Αθήνα.
 
εμφάνιση σχολίων