0
1
σχόλια
203
λέξεις
ΣΙΝΕΦΙΛ
To Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου επιστρέφει με 5 μέρες προβολών
 
DOCTV.GR
21 Νοεμβρίου 2018
Tο Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου Αθήνας - Ethnofest επιστρέφει στο ΑΣΤΟΡ για 5 ημέρες και 9η χρονιά, από τις 21 έως τις 25 Νοεμβρίου.

Στο φετινό διευρυμένο πρόγραμμα 40 ταινίες ενταγμένες σε 8 ενότητες: Φοιτητικές Ταινίες, Πανόραμα, Εθνογραφικές Οπτικές στη Υγεία, Κρίσιμες Συναντήσεις: η Ευρωπαϊκή Προσφυγική Κρίση, Ειδικές Προβολές, Summer School, Κινηματογραφικοί Πειραματισμοί στην Εθνογραφία, Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά και επιπλέον masterclasses και πάνελ συζητήσεων.

#EuropeForCulture: Το 9ο Ethnofest είναι μια από τις δράσεις που έχουν επιλεγεί στην Ελλάδα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Eυρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς -European Year of Cultural Heritage.

Το αφιέρωμα Εθνογραφικές Οπτικές στην Υγεία, συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους. Η προβολή των ταινιών του αφιερώματος είναι δωρεάν για το κοινό, οι μη ελληνόφωνες ταινίες είναι υποτιτλισμένες στα ελληνικά και εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε ΑμεΑ. 

Υποστηρικτές:
Institut Français d'Athènes - Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών
Netherlands Institute at Athens
Εθνική Ασφαλιστική
Innovathens
Χορηγοί Επικοινωνίας:
ΕΡΤ Α.Ε.
Πρώτο Πρόγραμμα - ΕΡΤ
Δεύτερο Πρόγραμμα - #defteroprogramma


Info: 9ο Φεστιβάλ Εθνογραφικού Κινηματογράφου. 21 - 25 Νοεμβρίου. Κινηματογράφος Άστορ. Εισιτ.: 2 ευρώ ανά προβολή: 5 ευρώ. Hμερήσιο εισιτήριο: 10 ευρώ. Περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας για 10 προβολές. Η είσοδος σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι δωρεάν. Είσοδος ελεύθερη για ΑμεΑ, ανέργους και φοιτητές.
εμφάνιση σχολίων