0
1
σχόλια
282
λέξεις
CULTURE
Το ομορφότερο, μικρότερο φεστιβάλ φωτογραφίας του κόσμου στην Αντίπαρο
 
DOCTV.GR
6 Ιουλίου 2018
Το ομορφότερο, μικρότερο φεστιβάλ φωτογραφίας του κόσμου - σύμφωνα με την British journal of Photography - επιστρέφει για 6η χρονιά στο Κάστρο της Αντιπάρου, από το Σάββατο 7 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018.

Επί 10 μέρες, το Διεθνές Σωματείο Φωτογραφείας & Τέχνης Αντιπάρου, θα φιλοξενήσει 15 φωτογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στους φωτισμένους τοίχους του Κάστρου. Παράλληλα, στην Αίθουσα Τέχνης Αντί, φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας του επίτιμου μέλους του φεστιβάλ, γνωστού φωτογράφου, Πλάτωνα Ριβέλλη.

Οι φωτογράφοι που παρουσιάζονται είναι ο Ιάσων Αθανασιάδης, ο Κώστας Αντωνιάδης, ο Henri Kandiyoti, η Αικατερίνη Καρανίκα, η Μάντυ Λυκερίδου, ο John Masters, ο Βαγγέλης Μπόζης, ο Βασίλης Μποντόσογλου, η Δέσποινα Πιλάτη, η Renee Revah, η Ιωάννα Σακελλαράκη, η Χαρά Σκλήκα, ο νεαρός Παριανός φωτογράφος, Νίκος Φυσιλάνης και η Φωτογραφική Ομάδα Λειβαδιάς.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις, τo Postcards from home κάνει σπίτι του για τρεις μέρες το Antiparos International Photography Festival για την πρώτη κυκλαδική έκδοση του θερινού εργαστηρείου, με εισηγήτρια τη Φωτεινή Παπαχατζή. Το εργαστήριο θα γίνει στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2018.  H Ειρήνη Βουρλούμη στο, Αποθανατίζοντας το Καλοκαίρι, στο νησί που ονομάζει σπίτι της, θα πραγματοποιήσει τριήμερο φωτογραφικό εργαστήρειο στις 12, 13 & 14 Ιουλίου. Ο συνεργάτης του Doctv, φωτορεπορτερ, Aggelos Barai ονομάζει την Τετάρτη 11 Ιουλίου Photo Day και προσκαλεί τους επισκέπτες του φεστιβάλ σε μια ξεχωριστή ολοήμερη καλοκαιρινή φωτογραφική βόλτα στο νησί. Και τέλος, η Δομνίκη Παπαθανασίου με τον μουσικό χορηγό του Photo Festival Concerts & More επενδύει και φέτος μουσικά τα εγκαίνια του φεστιβάλ στις 7 Ιουλίου, την Τετάρτη 11/7 και το εορταστικό κλείσιμο του Φεστιβάλ στις 16/7. Περισσότερα δείτε, εδώ.


Info: 6o Antiparos International Photo Festival 2018. Κάστρο Αντιπάρου. 7-16 Ιουλίου, 20:30-00:30.
εμφάνιση σχολίων