0
1
σχόλια
247
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ
Η νέα δισκογραφική που αγαπά την ηλεκτρονική μουσική, μας προσκαλεί να χορέψουμε στο Temple Athens, υπό τους ήχους σημαντικών Ελλήνων και ξένων Dj
 
ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
7 Ιουνίου 2018
Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει κανείς τη μουσική, είναι να τη ζήσει. Η ελληνική δισκογραφική που αγαπά να ανακαλύπτει και να μοιράζεται φρέσκα ηλεκτρονικά ακούσματα, μας προσκαλεί να «χαθούμε» μέσα στους ρυθμούς της, χορεύοντας. Η Unstable Signal διοργανώνει το πρώτο της event με καλεσμένους τον Ισπανό μουσικό παραγωγό και dj, Kwartz, και τον Σουηδό μουσικό παραγωγό και dj Celldöd.

Ο dj Kwartz, έχει κυκλοφορήσει τη μουσική του σε διεθνώς αναγνωρισμένα label (PoleGroup, Mord Records, Warm Up Recordings, 47), ενώ το 2016 ξεκίνησε το δικό του project Order & Devotion. Ο dj Celldöd, γνωστός από τις κυκλοφορίες του σε label όπως Kess Kill, Opal Tapes, Suction Records, DKA αλλά και στην δική του εταιρεία Brutal Discipline, θα παρουσιάσει δείγματα της καινούργιας του δουλειάς που αναμένεται από την Unstable Signal. Το line up συμπληρώνουν ο Resident dj του label, Rigas, και ο MBasix (a.k.a Μιχάλης Βασιλείου), ο οποίος θα παρουσιάσει το νέο του live set.

Η Unstable Signal κυκλοφορεί δίσκους Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και διοργανώνει εκδηλώσεις, συναυλίες και πάρτι. Είναι δημιούργημα του Μιχάλη Βασιλείου (a.k.a MBasix), γνωστό από τη συμμετοχή του σε μπάντες, όπως Λευκή Συμφωνία, Purple Overdose, No Man’s Land, αλλά και τις κυκλοφορίες των μουσικών του παραγωγών με εταιρίες όπως EMI, Warner Music, Advanced, Distrophonix, Pegasus Records, Anazitisi Records.


Info: Unstable Signal Premier, Σάββατο 16 Ιουνίου, 11:59, Temple Athens Ιάκχου 17 Γκάζι. Εισιτ.: 10 Ευρώ
εμφάνιση σχολίων