0
1
σχόλια
230
λέξεις
SPECIALS

Μέχρι σήμερα έχουμε συγκεντρώσει 700 χιλιάδες φίλους, στις σελίδες των συνεργατών μας

DOC TV Specials
15 Απριλίου 2016
Η ομάδα του DOC TV Specials σχεδιάζει και επιμελείται σελίδες στα Social Media για διεθνείς Οργανισμούς και Ιδρύματα, για Eμπορικές Εταιρείες, για Τουριστικές Επιχειρήσεις και Ξενοδοχεία, για online και επίγεια Καταστήματα, για Δημιουργούς και Καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα προσφέρουμε:
- Στρατηγικό σχεδιασμό και επιμέλεια σελίδων Social Media.
- Δημιουργικό με πρωτότυπο περιεχόμενο και εικαστικά, αλλά και καινοτόμες εφαρμογές (videos, φωτογραφήσεις, banners, animations).
- Παράγουμε videos σε συνεργασία με την ομάδα παραγωγής μας που έχει δημιουργήσει περισσότερα από 500 videos μέχρι σήμερα για διαφημιστική, viral και δημοσιογραφική χρήση.

Έχουμε κερδίσει Χρυσό Βραβείο στα Social Media Awards κι έχουμε συγκεντρώσει στις κοινωνικές σελίδες που χειριζόμαστε περισσότερους από 700 χιλιάδες followers μέχρι σήμερα.

Έχουμε δημιουργήσει, συντάξει περισσότερα από 40 χιλιάδες post (άρθρα) για τους συνεργάτες μας στις διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες που επιμελούμαστε (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest) με περισσότερα από 1 δις impressions και 6,5 εκατομ. Likes, σχόλια και μοιράσματα. Με τη βοήθεια αυτών των στατιστικών, τα οποία συγκεντρώνουμε και καταγράφουμε μέσα από τις πιο έγκυρες πλατφόρμες, έχουμε δημιουργήσει εκατοντάδες case studies, που μας δίνουν τη δυνατότητα στρατηγικού σχεδιασμού με ακρίβεια και εξέλιξης με άμεσα αποτελέσματα.

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί τις κοινωνικές σας σελίδες, να δημιουργήσουμε την ψηφιακή σας εικόνα και να συγκεντρώσουμε την κοινότητα που θα σας αγαπήσει και θα σας υποστηρίξει.


DOC TV Specials: Social media - Παραγωγή Εικόνας και Ήχου. Επικοινωνία: specials @ doctv.gr.
Το DOC TV Specials στο Facebook.
εμφάνιση σχολίων