0
1
σχόλια
114
λέξεις
ΖΗΝ

Καβατζώστε φρέσκο χυμό λεμονιού, προλαβαίνετε

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
17 Ιουνίου 2014
Όσο προλαβαίνουμε τα τελευταία ελληνικά λεμονάκια, και πριν αρχίσουν τα πανάκριβα εισαγωγής (που στοιχίζουν το βάρος τους σε χρυσάφι κι έχουν 10 κιλά κερί επάνω τους), αγοράζουμε λεμόνια και τα αποθηκεύουμε έξυπνα. Για όσους δεν συμπαθούν τη γεύση συντηρητικών, για τις λεμονάδες μας και τις σπιτικές μαργαρίτες, για το φαγητό, η λύση είναι οι παγοθήκες μιας χρήσης.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Αγοράζουμε παραπάνω λεμόνια κάθε φορά που πάμε λαϊκή. Τα στίβουμε και φυλάμε τον χυμό στις παγοθήκες. Βγάζουμε όσο χρειαζόμαστε κάθε φορά και χρησιμοποιούμε κατευθείαν στο φαγητό/ποτό μας ή το αφήνουμε πρώτα να ξεπαγώσει σε ένα ποτηράκι.

ΤIP: Για να βγάλουν τα λεμόνια μας, πιο εύκολα, περισσότερο χυμό, πρώτα τα πιέζουμε κυλώντας τα στον πάγκο εργασίας.

εμφάνιση σχολίων