10
1
σχόλια
193
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Δίνουμε προσκλήσεις για το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ του φθινοπώρου και γνωρίζουμε 10 από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν. Hell yeah

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΗΣ [email protected]
10 Σεπτεμβρίου 2013
Το Reworks Festival είναι μια κατηγορία από μόνο του. Ξεκίνησε λιγότερο σαν φεστιβάλ και περισσότερο σαν οπτικοακουστικό πείραμα, με σκοπό να αναδείξει την άρρηκτη σχέση ανάμεσα στην ηλεκτρονική μουσική και τις τέχνες, προβάλλοντας νέες ιδέες -εξού και το όνομά του: reworks (σε ελεύθερη μετάφραση: δούλεψέ το αλλιώς). Εννιά χρόνια μετά, το διεθνές πλέον Reworks παρουσιάζει συναυλίες με τον αφρό των ηλεκτρονικών ημερών, εργαστήρια, ομιλίες και δωρεάν δρώμενα, που θα μετατρέψουν τη Θεσσαλονίκη σε μια τριήμερη ηλεκτρονική γιορτή. Επιλέξαμε 10 από τους καλλιτέχνες του φετινού line-up και σας τους παρουσιάζουμε μέσα από τα tracks και τα set τους. Info: Reworks 2013 International Music Festival, Παρασκευή 20-Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη. Εισιτ.: 12-50 ευρώ, προπώληση online tickethour.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOC TV είναι χορηγός επικοινωνίας και δίνει μία (1) διπλή πρόσκληση για το REWORKS 2013 στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στον Πολυχώρο Μύλο. Μπορείτε να στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected] μέχρι τις 12 το πρωί της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.

Tosca


Paul Kalkbrenner


Josh Wink


Maceo Plex


Nina Kraviz


John Talabot


Mixmaster Morris


Eats Everything


Robert Dietz


Danny Daze

 
εμφάνιση σχολίων