0
1
σχόλια
191
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

«Μερικές φορές χρειάζεται ένας έλληνας για να θυμίσει στους πολίτες τους Λος Άντζελες -και στον υπόλοιπο κόσμο- ένα ταλέντο που ζει στη γειτονιά μας»

ΑΝΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ
3 Αυγούστου 2013
Ο Larry Gus (κατά κόσμον Παναγιώτης Μελίδης) δισκογραφεί με τις ευλογίες της DFA Records -ίσως του πιο εμβληματικού νεοϋορκέζικου label της τελευταίας δεκαετίας.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους μας βοήθησαν να διαμορφώσουμε τον προσωπικό μας ήχο και έντυσαν τις ημέρες μας με τις μουσικές τους. Έτσι ο Gus έφτιαξε μια συλλογή με τα σημαντικότερα κομμάτια του θρυλικού Μadlib, την οποία συνοδεύει με ένα online κείμενο όπου εξηγεί το πόσο επηρεασμένος νιώθει από τον θρυλικό παραγωγό.

Το πρόσφατο φύλλο των L.A. Times έχει ολόκληρο αφιέρωμα στο mixtape του και το κείμενο ξεκινά ως εξής: «Μερικές φορές χρειάζεται ένας έλληνας για να θυμίσει στους πολίτες τους Λος Άντζελες -και στον υπόλοιπο κόσμο- ένα ταλέντο που ζει στη γειτονιά μας. Ο παραγωγός Larry Gus, του οποίου η πρόσφατη δουλειά για τη DFA είναι στο repeat σχεδόν ολόκληρη τη χρονιά, μάζεψε σε ένα essential mix τη φανταστική δημιουργική έκφραση του beat παραγωγού Madlib».

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το mixtape του Larry Gus, The Blue Flowers: Between Blue and Blue-54 Madlib Beats εδώ.
 
εμφάνιση σχολίων