0
1
σχόλια
224
λέξεις
210
Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι, σε 4 πάρκα και κήπους της Αθήνας, γεμάτα εκδηλώσεις κάθε είδους για όλους όλον τον Ιούνιο
 
ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
21 Μαΐου 2018
30 ημέρες, 4 πάρκα και κήποι, 145 εκδηλώσεις. Τα «πράσινα» σημεία της πόλης ανοίγουν και μας προσκαλούν να απολαύσουμε όχι μόνο τη δροσιά και τον ήλιο, αλλά και μουσική, αθλητισμό, θέατρο, ξεναγήσεις και δημιουργική απασχόληση για τα πιτσιρίκια.

Ο Εθνικός Κήπος, το Άλσος Παγκρατίου, το Άλσος Προμπονά και το Πάρκο Ελευθερίας, μας υποδέχονται  στα πλαίσια του προγράμματος του Δήμου Αθηναίων, «Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς».

Τι μπορούμε να δούμε και να κάνουμε μέσα σε αυτές τις 30 ημέρες; Ακούμε κλασικές αλλά και ροκ και ποπ μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, τζαζ μουσικές σε ορχηστρικές και χορωδιακές εκδοχές αλλά και soundtracks, από επιλεγμένα γκρουπ μουσικών. Κάνουμε yoga για παιδιά και ενήλικες, pilates και mamakido (γυμναστική για μαμάδες και παιδιά έως 8 ετών). Εξερευνούμε τα μυστικά των πάρκων και των κήπων. Τα πιτσιρίκια μας μπορούν να μάθουν τα μυστικά του τσίρκου μέσα από το διαδραστικό πρόγραμμα των Circus Performers, αλλά και πώς να κάνουν κολάζ με φυσικά υλικά. Εικαστικές δράσεις τα μαθαίνουν επίσης ζωγραφική μέσα από τα μάτια σπουδαίων ζωγράφων όπως ο Μονέ και ο Πικάσο. Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ

 
Info: Ζήσε τον Κήπο & τα Πάρκα αλλιώς, Εθνικός Κήπος - Άλσος Παγκρατίου - Άλσος Προμπονά - Πάρκο Ελευθερίας, 1-30 Ιουνίου. 
εμφάνιση σχολίων