0
4
σχόλια
187
λέξεις
210
Το στέκι που έχει ό,τι θέλεις (συν μια μεγάλη πίστα για skate) στον Κεραμεικό
 
ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
15 Μαρτίου 2018
Όταν πλησιάζεις, το καταλαβαίνεις  από τον ήχο: ρόδες από «σανίδια» που γλιστράνε. Πίσω από μια σιδερένια γκαραζόπορτα στην οδό Λεωνίδου, skaters και οι φίλοι τους, βρίσκουν ιδανική κρυψώνα.

Το Latraac σερβίρει καφέ, brunch, ποτά, συν μια μεγάλη πίστα για skate και rollerblades. Εδώ συνυπάρχουν η αδράνεια του να αράζεις (μόνος, ή παρέα με το φρεσκοψημένο σου σάντουιτς) και η σχεδόν αέναη κίνηση των σκεϊτάδων.

Η μεγάλη ράμπα που υψώνεται είναι δημιούργημα του Ζάχου Βάρφη. Ο ίδιος, λάτρης του transition skateboarding, δηλαδή του skate σε ράμπες, αλλά και με αρχιτεκτονικές σπουδές στο Λονδίνο, χρηματοδότησε το εγχείρημα μέσω crowdfunding –άλλωστε ποιος Αθηναίος skater δεν θα στήριζε κάτι τέτοιο;


Το Latraac συνδυάζει με έναν έξωτικό για την Αθήνα τρόπο την κουλτούρα του skate με το urban design, την τεχνολογία και τον επαναπροσδιορισμό του αστικού τοπίου σε μια πόλη που να χαιρόμαστε να τη ζούμε.

Και όλα αυτά μαζί με όση «βενζίνη» χρειαζόμαστε είτε τρέχουμε πάνω σε ρόδες, είτε περπατάμε, όπως αρωματικό καφέ, γλυκά pancakes, πανίνι και σάντουιτς με διαλεγμένα υλικά όπως  χούμους από παντζάρι, αβοκάντο και χαλούμι.
 
 
Info: Latraac, Λεωνίδου 63-65, Κεραμεικός.  
εμφάνιση σχολίων