0
1
σχόλια
182
λέξεις
210
Στα μέρη της Αθήνας με τα Γαλλικά ονόματα. Το πολυφεστιβάλ της Αθήνας επιστρέφει και γεμίζει την πόλη με τέχνη και ελεύθ. είσοδο
 
DOCTV.GR
4 Οκτωβρίου 2017

Το Μικρό Παρίσι των Αθηνών ξεκινά και φέτος τις εκδηλώσεις του που θα γεμίσουν για 10 ημέρες τους δρόμους και τα κτίρια του κέντρου της Αθήνας, με κεντρικό θέμα τη Γυναίκα στην Ευρώπη (la femme en Europe).

Η γυναίκα που γεννιέται ή φτάνει στην Ευρώπη από οπουδήποτε, έχει δικαίωμα στη δημιουργία και την έκφραση. Η συμμετοχή των γυναικών στο δημόσιο βίο, η ελευθερία του λόγου, το μέλλον και το παρόν των κοινωνιών μας φωτίζονται μέσα από τις τέχνες.

Γυναίκες και άνδρες καλλιτέχνες, υπερασπίζονται με τον τρόπο τους αυτό το δικαίωμα. Μουσική, εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις, street art, θέατρο και βαριετέ, δράσεις και παραστατικές τέχνες δρόμου, διαλέξεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και ξεναγήσεις, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 15 Οκτωβρίου 2017 στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, κάτω από την πλατεία Ομονοίας, την πλατεία Καραϊσκάκη, τους σταθμούς Λαρίσης & Πελοποννήσου και την πλατεία Βάθης -όπου οι περισσότεροι δρόμοι έχουν γαλλικά ονόματα.


Info: 5ο Μικρό Παρίσι των Αθηνών, 5-15 Οκτωβρίου. Ανακαλύψτε το πρόγραμμα εδώ.
 
εμφάνιση σχολίων