0
1
σχόλια
168
λέξεις
CULTURE
Ανοιχτό κάλεσμα για καλλιτέχνες από το πιο πολυδιάστατο φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης. Πάντα στην Κρήτη
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΝΔΕΛΑΣ
12 Σεπτεμβρίου 2017

Πριν από ένα χρόνο το Μόνιτορ Φεστ. προσγειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης ξεκινώντας έναν διάλογο μεταξύ παράδοσης και νεωτερικότητας, τεχνών και καλλιτεχνών, εντοπιότητας και εξωστρέφειας. Φέτος επιστρέφει, αγκαλιάζοντας και πάλι τον αστικό ιστό της πόλης και φωτίζοντας καλλιτεχνικά κάθε γωνιά της. Ήδη ανακοινώθηκε η συμμετοχή του θρύλου της drum ‘n bass μουσικής, LTJ Bukem και αναμένονται και άλλες ενδιαφέρουσες συμμετοχές. Ήχος, εικόνα, λόγος, performances επικεντρώνονται στη Δεύτερη Ματιά που ρίχνουμε σε όσα μας περιβάλλουν. Τι βλέπουμε όταν κοιτάμε ξανά; Όταν θυμόμαστε; Όταν προσπαθούμε να ξανα-αφηγηθούμε μια ιστορία; Εάν είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία, τι θα την κάμναμε;

Το 2ο Μόνιτορ Φεστ. κάνει ένα κάλεσμα σε καλλιτέχνες, όλων των ηλικιών, εντός ή εκτός Κρήτης, που ασχολούνται με σύγχρονες μορφές τέχνης: εικαστικά, performance, μουσική αλλά και όποια άλλη μορφή έκφρασης έχει επιλέξει ο καθένας για να δώσει το στίγμα του.


Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail ή στην επίσημη σελίδα του facebook. Καταληκτική ημερομηνία για υποβολή συμμετοχών είναι η 15η Σεπτεμβρίου 2017.
 
εμφάνιση σχολίων