0
1
σχόλια
263
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Ο εισαγγελέας που απέρριψε το αίτημα είχε εισηγηθεί την αποφυλάκιση των Μιχαλολιάκου και Παππά κρίνοντας πως δεν υπάρχει κίνδυνος να τελέσουν νέα εγκλήματα
 
DOCTV.GR
17 Ιουλίου 2017

Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Αθήνας. Οι Εφέτες με πλειοψηφία τριών προς δύο απέρριψαν την αίτηση αποδεχόμενοι την εισαγγελική εισήγηση  Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση κρίνεται πιθανή η τέλεση νέων εγκλημάτων. Άρα επιστρέφει στην φυλακή έως την εκδίκαση της υπόθεσης στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Ανάλογη ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα για την υπόθεση του Περικλή (συγκάτοικος του συντρόφου της Ηριάννας) που εκδικαζόταν μαζί της.

Πριν την απόφαση η Ηριάννα είπε στο δικαστήριο: «Η μισή μου ζωή είναι η ακαδημαϊκή μου καριέρα και η άλλη μισή η εργασία μου. Διδάσκω και στο διδασκαλείο και στους πρόσφυγες. Εργάζομαι για το e-learning, ενώ είμαι εκπαιδεύτρια σε ξένους φοιτητές για εξ αποστάσεως εκμάθηση Ελληνικών. Ήμουν έτοιμη να συνεχίσω να κατακτώ πράγματα, ώσπου όλα κόπηκαν. Λίγο πριν από την καταδίκη μου ήμουν έτοιμη να καταθέσω ένα πρόγραμμα για παιδιά. Ένα όνειρο που είχα από 19 χρόνων. Την 1η Ιουνίου μου στερήθηκε η ακαδημαϊκή μου διαδρομή, η εργασία μου, οι φίλοι μου, η οικογένεια. Η απουσία μου από αυτήν την τάξη είναι σαν να μου στερούν 6 χρόνια μεταπτυχιακά. Είχα βεβαιότητα για την αθώωση μου, ήξερα ποια είναι η αλήθεια, και ξαφνικά όλα χάθηκαν».

Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας Ιωάννης Προβατάρης, που απέρριψε το αίτημα της Ηριάννας και του Περικλή, είναι εκείνος που εισηγήθηκε την αποφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και του Χρήστου Παππά με περιοριστικούς όρους λόγω παρέλευσης του 18μηνου, κρίνοντας πως δεν υπάρχει κίνδυνος να τελέσουν νέα εγκλήματα.


Διαβάστε επίσης:
«Αφήστε την Ηριάννα ελεύθερη»
Αγγελάκας και Παυλίδης υπέρ της Ηριάννας

 

εμφάνιση σχολίων