0
1
σχόλια
203
λέξεις
Α' ΠΡΟΣΩΠΟ
«Όταν θρηνείς ένα παιδί, αλλά πετάς στα σκουπίδια ένα άλλο, δεν αγαπάς τα παιδιά όσο κι αν προσπαθείς να πείσεις για το αντίθετο»
PRESS
13 Ιουνίου 2017

«Συνέβη στο τραμ σήμερα το απόγευμα: Γυναίκα γύρω στα 60, άρχισε να ουρλιάζει σε παιδί (να 'ταν 9-10 ετών) που μπήκε μέσα κι άρχισε να παίζει ακορντεόν: «Άντε μου στο διάολο! Έχετε τόσα λεφτά εσείς και μας κλέβετε! Που το παιδί στο Μενίδι σκοτώθηκε κι αυτό εδώ ζει! Βρωμιάρηδες, ε βρωμιάρηδες! Φωνάξτε τον οδηγό να το διώξει από 'δω!»

Το παιδάκι κοίταζε με χαμόγελο αμηχανίας- ντροπής- θλίψης, αλλά σε πείσμα της συνέχισε να παίζει. Το παιδάκι ήταν Ρομά..Αυτή η γυναίκα ρατσίστρια ήταν και πριν το τραγικό αυτό συμβάν στο Μενίδι και ρατσίστρια θα παραμείνει. Όπως και πάρα πολλοί άλλοι. Περιστατικά όπως αυτό με τον Μάριο δε μας κάνουν ρατσιστές, αλλά φανερώνουν ποιοι είναι τέτοιοι και κρύβονται.

Όταν θρηνείς ένα παιδί, αλλά πετάς στα σκουπίδια ένα άλλο, δεν αγαπάς τα παιδιά όσο κι αν προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο. Είσαι ένας μισάνθρωπος, κακόμοιρος και μίζερος με τη μάσκα του πονεμένου συμπατριώτη.  Δεν περιγράφω άλλο».
 

Η προσωπική μαρτυρία αναρτήθηκε στο fb και διαδίδεται χωρίς υπογραφή και ενεργό λινκ. Εάν ο συντάκτης του θέλει να το υπογράψει επώνυμα παρακαλούμε ας επικοινωνήσει μαζί μας. 

εμφάνιση σχολίων