0
1
σχόλια
242
λέξεις
ΖΗΝ
Αυτές είναι οι 9 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, σύμφωνα με την Great Place to Work
 
ΛΕΝΑ ΛΥΔΑΚΗ
13 Ιουνίου 2017
Εννέα εταιρείες αγοράς -3 ελληνικές και 6 πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα- περιλαμβάνονται στην ετήσια λίστα Great Place to Work, η οποία περιλαμβάνει τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης, όχι για τα προϊόντα ή τις πωλήσεις, αλλά καθαρά για το εργασιακό τους περιβάλλον.

Το Great Place to Work, είναι μια διεθνής εταιρεία έρευνας που βοηθά οργανισμούς, εταιρείες, ΜΚΟ και φορείς σε 45 χώρες, να δημιουργήσουν «ένα ευοίωνο εργασιακό περιβάλλον, μέσα από την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη». Φέτος δημοσιεύει για 15η χρονιά τη λίστα με τις εταιρίες που βραβεύονται για το εργασιακό τους περιβάλλον. Η αξιολόγηση γίνεται κυρίως ρωτώντας την άποψη των εργαζομένων.

Στη λίστα Best Workplaces 2017, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων: μικρές (20-29 εργαζόμενοι), μεσαίες (50-250 εργαζόμενοι), μεγάλες (251 εργαζόμενοι και πάνω). Στη φετινή Ευρωπαϊκή έρευνα συμμετείχαν 2.340 εταιρείες από 19 χώρες. Οι εννέα εταιρείες της ελληνικής αγοράς που βραβεύτηκαν φέτος, είναι:

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ:
Διαμαντής Μασούτης ΑΕ (αλυσίδα σούπερ μάρκετ)
Epsilon Net (εταιρεία πληροφορικής, Προϊόντα Λογισμικού)
PCS (Παροχή Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων)

ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
- AbbVie Pharmaceuticals
- DHL
- JTI
- MARS (Mars Hellas και Royal Canin Hellas)
- SC Johnson Hellas
- SAS Institute

Την πρωτιά στις πολυεθνικές της Ευρώπης για το 2017 κατέκτησαν η Mars στις μεγάλες εθνικές εταιρείες, η Γαλλική Davidson και η Σουηδική Cygni στις μεσαίου μεγέθους, και η Ελβετική εταιρεία Πληροφορικής Rackspace International GmbH στις μικρού μεγέθους.
 
εμφάνιση σχολίων