0
1
σχόλια
194
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
[ΚΑΛΑ ΝΕΑ] Στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκονται τα μεταπτυχιακά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
 
ΑΘΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ
19 Απριλίου 2017

Η διεθνής λίστα Eduniversal αξιολογεί κάθε χρόνο ανάμεσα σε άλλα, τα κορυφαία προγράμματα σπουδών σε 32 επιστημονικά πεδία. 14 προγράμματα Μεταπτυχιακών σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις

Μεταξύ των 50 κορυφαίων προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, βρίσκεται και το τμήμα Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για τη διεθνή κατάταξη του Eduniversal αξιολογήθηκαν περισσότερα από 17.000 προγράμματα Μεταπτυχιακών, από 1.000 πανεπιστήμια σε 154 χώρες, από τα οποία κατατάχθηκαν τα 4.000 κορυφαία προγράμματα σε 32 επιστημονικά πεδία.

Η κατάταξη καθορίζεται από παγκόσμια έρευνα που περιλαμβάνει κριτήρια όπως το επίπεδο ικανοποίησης των αποφοίτων και τον μισθό πρώτης απασχόλησής τους.

Στο TOP 50, το πανεπιστήμιο βρίσκεται στην 8η θέση, με το τμήμα Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Το TOP 100, περιλαμβάνει το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στην 27η θέση, το τμήμα Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών με έμφαση στις Στρατηγικές Αποφάσεις (μερικής φοίτησης) στην 60η θέση και στο TOP 200, βρίσκονται τμήματα όπως Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Δημόσιας Πολιτικής και Διοίκησης, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας (πλήρους φοίτησης), Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, καθώς και Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών.

Μπορείτε να δείτε όλη τη λίστα εδώ.


Διαβάστε επίσης: Δύο ελληνικά πανεπιστήμια στην κορυφή
 
εμφάνιση σχολίων