0
1
σχόλια
218
λέξεις
ΖΗΝ
Μαθαίνουμε τα μυστικά της κηπουρικής, της βιολογικής καλλιέργειας και πολλαπλασιάζουμε φυτά στο Πάρκο Νιάρχος
 
DOCTV.GR
5 Απριλίου 2017

Πως πολλαπλασιάζουμε ένα φυτό από ένα μικρό κλαδάκι; Ποια είναι τα σωστά βιολογικά τρόφιμα για το τραπέζι μας; Πως μπορούμε να κάνουμε μια βεράντα ανθισμένη σαν κήπο; Μαθαίνουμε τα πάντα στις δράσεις και σεμινάρια που έχουν να κάνουν με τη φύση και τη διατροφή, του ΚΠΣΙΝ.

Τι είναι τα βιολογικά προϊόντα; Πώς παράγονται; Είναι ασφαλή; Στις διαλέξεις αυτές μαθαίνουμε τις αρχές της βιολογικής γεωργίας, ενημερωνόμαστε για τους κανόνες παραγωγής των προϊόντων της, τους ελέγχους που γίνονται και πώς να ξεχωρίζουμε τα βιολογικά προϊόντα στο ράφι. Info: Βιολογική γεωργία και ασφάλεια τροφίμων απ' το χωράφι στο ράφι, Δευτέρα 3, 10, 24 Απριλίου, 18:30-20:30, Πύργος Βιβλίων.

Φτιάχνουμε καινούρια φυτά από ένα κλαδάκι. Στο εκπαιδευτικό εργαστήριο για την τεχνική του μοσχεύματος και της σποράς, πολλαπλασιάζουμε τα αγαπημένα μας φυτά χρησιμοποιώντας μοσχεύματα και σπόρους. Επίσης, μαθαίνουμε όλα τα μυστικά της μεταφύτευσης, και πόσο νεράκι και ήλιο θέλουν τα φυτά μας για να είναι ανθισμένα και υγιή. Info: Εργαστήριο πολλαπλασιασμού φυτών, Σάββατο 1, 22 Απριλίου, 10:00-12:00.

Κηπουρική για ενήλικες: Μέσα σε τέσσερα μαθήματα κηπουρικής, μαθαίνουμε όλα τα βασικά για την καλλιέργεια λαχανικών, αρωματικών φυτών της κουζίνας και συνηθισμένων καλλωπιστικών φυτών στον κήπο, τη βεράντα και το εσωτερικό του σπιτιού. Info: Κηπουρική για ενήλικες (τμήμα αρχαρίων): Τετάρτη 5, 12, 19, 26 Απριλίου, 18:30-20:30.
 
εμφάνιση σχολίων