2
1
σχόλια
330
λέξεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μelentini, Running Blue Orchestra και Theodore μας φέρνουν την ψυχεδελική άνοιξη

DOCTV.GR
10 Μαρτίου 2017

Στο Τριανόν, στον αγαπημένο παλιό κινηματογράφο της Αθήνας παρουσιάζεται η μουσική παράσταση των Μelentini, Running Blue Orchestra και Theodore που θα πλαισιώνεται από οπτικά και κινηματογραφικά εφέ.

Παλιά, νέα αλλά και ακυκλοφόρητα κομμάτια της Melentini, folk-noir ψυχεδέλεια, τη soul και τη nu jazz από τους Running Blue Orchestra και ένα αυτοσχεδιαστικό σετ από τον Theodore.

H Μelentini ζει στο Βερολίνο. Μαζί με τον Ριχάρδο Κönig και Κώστα Αντωνίου είναι ιδρυτικά μέλη της ηλεκτρονικής μουσικής κολεκτίβας Sequence Theory Project. Eίναι δημιουργός των Running Blue Orchestra, του βασικού σχήματος που τη συνοδεύει. Ο πρώτος προσωπικός της δίσκος Explosions around, the desert inside, κυκλοφόρησε το 2013 και έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τον τύπο μπαίνοντας στη λίστα των 10 καλύτερων άλμπουμ της χρονιάς. Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με τους: Universe217, Παύλο Παυλίδη & B-movies, Βlue Square, με τους βρετανούς The Broken Orchestra καθώς επίσης με τον παραγωγό Steve Jansen, ντράμερ των θρυλικών Japan στο κομμάτι Sadness. Το τελευταίο της άλμπουμ έχει τίτλο Λεωφόρος Εφιαλτών.  Ο Theodore, κατά κόσμο Θοδωρής Πολυχρονόπουλος, σπούδασε στο Λονδίνο κλασική σύνθεση και μουσική για κινηματογράφο και είναι συνθέτης, performer και πολυοργανίστας. Ο ήχος του επιρρεασμένος από τους Pink Floyd και Radiohead, σε συνδυασμό́ με τις σπουδές του στο πιάνο και την παραδοσιακή́ ελληνική́ μουσική́, του δίνουν μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους Έλληνες σύγχρονους δημιουργούς. Τον έχουμε δει ως opening act στο live των Sigur Ros στην Αθήνα, ενώ το δεύτερο άλμπουμ του έχει την υπογραφή του Ken Thomas, του παραγωγού των Sigur Ros και του Yann Tiersen.ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Το DOCTV.GR δίνει τέσσερις (4) διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία της Μelentini & The Running Blue Orchestra, την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 21.00 στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ. Μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας και το όνομα του event έως τις 12:00 το πρωί της Τετάρτης 22 Μαρτίου. Θα ειδοποιηθείτε με e-mail την ίδια μέρα.


Info: MELENTINI & The Running Blue Orchestra, Πέμπτη 23 Μαρτίου, κινηματογράφος ΤΡΙΑΝΟΝ, Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101. Εισιτ.: 7,00.
 
εμφάνιση σχολίων