0
1
σχόλια
308
λέξεις
ΚΟΣΜΟΣ

Το στούντιο δερματοστιξίας που καλύπτει δωρεάν τα τατουάζ με μηνύματα μίσους κι έγινε παγκόσμιο viral

ΜΑΡΙΑΝΙΝΑ ΠΑΤΣΑ
13 Φεβρουαρίου 2017

H Beth Cutlip, έχει ένα κατάστημα tattoo στη Βαλτιμόρη μαζί με τον σύζυγό της. Μια μέρα μπήκε στο μαγαζί ένας άνδρας με πρόσωπο καλυμμένο από τατουάζ συμμοριών. Τα έκανε όταν ήταν έφηβος και δεν τον αντιπροσώπευαν πια. Ήταν παντρεμένος, με οικογένεια, και εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος. Πολλοί πελάτες του τρόμαζαν με την όψη του. Έπρεπε να κάνει κάτι.

Η Μπεθ συνειδητοποίησε πως αυτό το μελάνι ήταν πάρα πολύ και ενώ ήθελε να τον βοηθήσει, δεν μπορούσε. Του είπε πως θα πρέπει να το αφαιρέσει με λέιζερ. Αλλά κατάλαβε επίσης ότι δεν είχε τα χρήματα για κάτι τέτοιο οπότε θα έπρεπε να βρεθεί μια άλλη λύση.

Το περιστατικό έγινε η αφορμή να βοηθήσει άλλους ανθρώπους. Έτσι, μια φορά την εβδομάδα, αποφάσισε να καλύπτει δωρεάν τατουάζ ανθρώπων που πλέον έμοιαζαν πολύ κακές επιλογές. Έβγαλε μια ανακοίνωση στο facebook και έγινε viral. «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν κακές επιλογές, και μερικές φορές οι άνθρωποι αλλάζουν. Εμείς, στο Southside Tattoo θα θέλαμε να κάνουμε τη διαφορά. Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει ένα τατουάζ συμμορίας ή ρατσιστικό μήνυμα στο δέρμα του και θέλει να μην το ξεφορτωθεί, εμείς το καλύπτουμε δωρεάν, χωρίς να κάνουμε ερωτήσεις. Σκορπίστε την αγάπη, όχι το μίσος. Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το μήνυμα».

Αν και δεν κάνουν ποτέ ερωτήσεις στους πελάτες τους, οι άνθρωποι που πάνε να καλύψουν τα παλιά τους τατουάζ φαίνεται πως μοιράζονται από μόνοι τους τις ιστορίες τους. «Ο καθένας έχει μια διαφορετική ιστορία, αλλά όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Προσπαθούν να φτιάξουν μια καλύτερη ζωή. Βλέπω τόσες πολλές σβάστικες...», λέει η Μπεθ.

«Κάποιοι τα έκαναν στη φυλακή για να ενταχθούν κάπου και να έχουν ασφάλεια. Προσπαθούν τώρα να αφήσουν πίσω τους έναν τρόπο ζωής που δεν τους αντιπροσωπεύει πια. Αλλά είναι το πιο όμορφο πράγμα είναι πως ξέρω ότι έκανα κάτι καλό για κάποιον».

εμφάνιση σχολίων