0
1
σχόλια
159
λέξεις
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Διεθνής συνάντηση κατά του ρατσισμού και του φασισμού διοργανώνεται στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο.

DOCTVGR
15 Οκτωβρίου 2016
Στη συνάντηση αυτή που διοργανώνει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ρουφ στην Αθήνα, συμμετέχουν εκπρόσωποι κινημάτων από εννέα χώρες (Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Τουρκία, Δανία, Ολλανδία, Ελβετία, Ισπανία, Κύπρο) και πρόσφυγες.

Επίσης, θα πάρουν μέρος συλλογικότητες του αντιφασιστικού κινήματος, κοινοτήτων μεταναστών, σωματείων εργαζομένων, κινήσεων καλλιτεχνών, πρωτοβουλιών του κινήματος LGTBQΙ+, κινήσεων αναπήρων, Ρομά και η πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική συνέλευση, στην οποία θα συζητηθούν:

Σάββατο στις 15:00, «Οι πρόσφυγες πολιορκούν τη ρατσιστική Ευρώπη-φρούριο. Είναι όλοι καλοδεχούμενοι», στις 17:15 «Τα προσφυγόπουλα καλοδεχούμενα στα σχολεία μας!» και στις 19:00 «Η ισλαμοφοβία-το νέο πρόσωπο του ρατσισμού».

Κυριακή, στις 11:00, «Η καμπάνια για τη δίκη-καταδίκη της Χρυσής Αυγής και η πάλη ενάντια στον φασισμό στην Ευρώπη». Στις 14:00 η συνάντηση θα κλείσει με τις αποφάσεις του διημέρου και το πρόγραμμα δράσης.


Info: Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο Ρούφ, 15-16 Οκτωβρίου

 
εμφάνιση σχολίων